Babysteps

Efter att ha haft lite uppehåll i byggandet på uthuset så gjorde jag förra helgen klart isoleringen av väggarna. Regelstommen och tak fick vi ju uppsatt och sen tog vi tag i det under julhelgerna och satte vindpapp på det mesta plus att jag började med glespanelen. Sen vette tusan vad som hände men det blev en paus 🙂

Och nu den här helgen gjorde jag klart takfotsnätet och glespanelen på två sidor samt fick tummen ur och sågade upp där dörren ska va. Det där har man ju gått och funderat på hur man ska göra, man vill ju inte göra fel. Men jag kände att jag kom fan aldrig framåt så jag bara kapade. Kanske var till det bästa.
Det tråkiga nu är att jag kan inre göra färdigt hela glespanelen på grund av snön som ligger på ena långsidan, och därför inte börja spika ytterpanel på den sidan. Men det går ju såklart att köra tre sidor och vänta med den 😉 Tänkte mest så man kan börja isolera bjälklag och lägga golv invändigt. Nåväl, first thing’s first – göra klart dörröppningen, göra temporär dörr, beställa ytterpanel får vara först på agendan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.