Att dra kedjor…

Helgen som gick blev en helg som hundträning uteblev. Mest p g a att det gjordes en massa annat som fest, målning, grinduppsättning och uteköksbyggande.

Men så igår var det dags igen för Snabba. Ett fyspass. Ville testa min egengjorda anordning för att dra kedjor eller så kallat DW. En anordning som man fäster på en vanlig dragsele, nome som combined. Den funkade över förväntan och vår tur blev en tur över 23 min i varierande skritt och trav. Kedjan vi använde väger ca 10 kg men jag är lite osäker. Får väga den sen och se. Hur som helst så kändes det som en bra styrketur, en tur att bygga vidare på och inte förkasta.

image

Idag får hon stå. Veterinär för undersökning av mystisk böld på halsen.

Uppåt – framåt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.