Kopparbergsläger – nummer två…

Fasen… Det går framåt!

I helgen har vi varit på ett andra (eller tredje om man räknar med det förra hösten) skyddsläger i Kopparberg. Vi har gjort stora framsteg mellan lägren, eller ja – Snabba har gjort det. Jag gör ju inte så mycket förutom att tänka, planera & så…

Hur som helst. Anskällningar, anslutningar, flykt, trängningar, transporter och modprov har gjorts. Vissa av dem för första gången. Jag är speciellt glad att det ändå såg ok ut på en sån sak som transporten, något vi verkligen aldrig gjort. Helgens sammanlagt 8 pass tog dock ut sin rätt och S orkade väl inte riktigt under söndagseftermiddagen. Nåväl, nöta på med lydnad och spår. Men först ett läger nästa vecka, riesenlägret. Då får vi en möjlighet att tokköra igen i fem-sex halvdagar. Ska bli svinkul!

Tack till Fredrik och Tobbe för figgandet och Kai och Helena för mat och husrum. Grymt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.