Dags för mer seriositet!

Det har varit dags länge! Och till slut kommer man till en punkt som säger “För helvete, gå upp och bara gör det!”

Vad pratar vi om då? Träning så klart! Tidigare under senvår/försommar har det varit mer sporadiskt och det märks.

MTB var morgonens tur. Först ca 10 k med Snabba och sedan 5 k med Ex, båda lösspringande. Kändes ok, både för mig och vad gäller hundarna. Kändes som jag låg på en lagom pulsnivå men jag får blanda upp det mellab distans och lite mer intervall/backar. Snart dags för barmarkssäsong igen i draget och om målet med SM ska infrias krävs en del träning. Framförallt då jag vet att banan är ganska krävande och att det är lite tajt med tid 🙂

Men bara jag är hyfsat i slag så ska nog pannbenet klara av resten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.