Sand ä fan jobbigt!

Påsken… Tanken var att det skulle bli lite löpning i helgen. Men det väntade till måndagen och annandag påsk innan skorna snörades på… Latmasken? 😉

Tänkte mig lite backintervaller idag men ändrade mig, eller ja, kanske inte helt så det blev backträning i sandgrop. Jag vet inte hur man ska sammanfatta passet dock – jobbigt som fan kanske. Lärdomen torde vara att det måste bli mer av den typen av träning – mjölksyratåligheten. Idag gick det m a o tungt, onödigt tungt och efter tre varv runt gropen och tre gånger maxlöpning uppför – fick det vara nog. Som jag skrev tidigare – mycket tungt och minst fem reps för lite. Och ja, såklart var hundarna med – lösa 😉

Efter det passet var det dags att åka hem och göra bröd till frukost. Fick bli en gammal trotjänare som gjorts många gånger förr – tekakor (http://hasse.be/2013/02/baktisdag/). 

Nej, det är inte jag på bilden

Fann även den här boken som jag tyckte var lite cool. Från -72!

 

  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.