Längre, snabbare, bättre…

Jisses vad irriterad jag blir på att jag inte uppdaterat bloggen! Inte mycket att göra åt det dock. Sorry allihop som kanske tröttnat på att kolla in. Men se det här som en revival – typ. Vilket man kanske skrivit ett antal gånger redan 😉

Det här inlägget ska dock inte handla om det, utan om löpning som gjorts. Eller ja, utvecklingen i alla fall. Under vintern har jag sprungit alldeles för lite, kanske har blivit en gång i veckan. Det känns lite tråkigt att man inte gjort det oftare men så har det varit. Nu när det är ljusare tider ute med sommartid och allt känns det dock enklare och bättre att gå ut och dra en repa.

10600554_681100765318843_3138166454828013196_n

Från tävlingen i FIlipstad i oktober 2014

Tidigare har löpningarna med hund varit ca 2,5-3 km. Nu, de senaste gångerna, har jag legat på ca 5 km med dem i bra tempo och nu senast, igår, ca 8 km med snitt på 5’22″/km. Både Nelson och Snabba var med i sele och lina hela vägen. Något som kanske Snabba tyckte var rätt jobbigt efter 6,5 km när hon började bli lite frågande till om hon skulle fortsätta springa eller inte 🙂 Nelson travade på i det tempot han har, vilket känns som han kan köra i samma tempo länge länge…

Nu så här i efterhand var det nog inte så bra att Snabba drack dikesvatten = dålig i magen = sanering av bilen ikväll…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.