En måndagskväll – i en hall

Efter jobbet i måndags slängde vinnas in i bilen och drog hem till Karlskoga för lite träning i Lerviks Hundhall där jag, genom mitt företag, hyr tid för kurser. Just nu har vi ingen kurs men jag behöll de bokade tiderna ändå för att ha en tid i veckan. Efter lite promenad gick vi in i hallen och fick till ett bra lydnadspass på 45 min. Sen var lill-schnauzern lite trött i kolan.

Körde godisbelöning idag för första gången sedan i somras och man ser att “uppdragandet” har funkat. Följsam och fin med den där driften jag letat efter. Hon svävar dock ut och tränger lite men med lite hjälp från Lena hittade vi nog nyckeln till det oxå 🙂 Tack!

Förutom transporter tränade vi på att lyssna. Framförallt skillnaden mellan “stay” & “lägg”. Funkade oxå riktigt riktigt bra så vi lämnade med en känsla av – “fan va gött”. Så nu trummar vi på 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.