Skyddsträning?!

Eller vad ska man kalla det? Jag vet inte, men något har ju gått fel någonstans. Vi startade vår “skyddskarriär” för ett år sedan när vi fick vara med ett gäng i Kristinehamn. Samma gäng som Snabbas syrra Tesla var med i. Jättebra och jättepedagogiskt vilket även hjälpte mig en hel del eftersom jag är helt färsk inom området och vill nog fortfarande påstå att jag är. När vi sedan startade vara inomhus i vintras hände något, vad vet jag inte men geisten & peppen fanns inte direkt kvar hos alla i gruppen. Februari/mars höll vi uppe då det blev lite för mycket pengar de månaderna.

Under de närmsta månaderna efter det så körde vi på, en gång i veckan, ibland två när det tillät. Nu på ny figge i gruppen då “vår” figge var sjuk & den andra figuranten i gruppen slutat figga för att satsa på VM- & SM-tävlande. Det tar ju alltid några träningar innan hon är i fas när man byter tränare så där, det är ju likadant i allt. Och vi kom ju framåt, åkte på Riesenlägret, körde skydd där en vecka, blev jättepepp på att köra vidare. Sen en månad efter det splittras gruppen vi varit i, det startas en ny, och i Kr-hamn, där blir det inget mer, tydligen.

Nu har jag fått haka på ett svenskskyddsgäng i Karlstad och det är jag evigt tacksam för. Även om det går en tid mellan gångerna. Så nu kör jag en del på mig själv men – min kunskap är ju liksom begränsad. Men man hankar fram i a f. Men hur gör ni som kör på er själva? Gör ni det och sen åker iväg ibland på kurshelger?

Igår, gick det väl si så där kan man väl sammanfatta det med.

One comment on “Skyddsträning?!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.