Dragtävling i Mullsjö

Inte alla åker till Mullsjö på Alla Helgons Dag. Det gjorde dock jag och ca 70 pers till, plus lokala Mullsjöbor! Med mig hade jag dagens utklädnad – ett fett afro, brallor och en tröja som skrek “70-talet ringde och vill ha tillbaka sina kläder”! 🙂 Tänkte ju att något kul måste man ju få ha.

På agendan stod en start i cykelklassen med Snabba. Har fortfarande sviter av hälsporre som gör att jag inte kan springa. Eller ja, jag kan springa dock får jag sota för det i ett par dagar efter så jag antar att det är lika bra att inte springa så mycket. Cykla går dock skitbra och vi behöver träna på det! Med oss i klassen hade vi Anders & Egon, nyblivna svenska mästare, så målsättningen med att vinna klassen skulle bli lite tuffare 😉 Vi höll dock undan bra tycker jag, men i den långa backen upp mot varvning körde de om oss, då hade de knappat in den minuten de startade efter oss. Sedan hakade vi på och låg ca 100 meter efter i 2/3-varv för att sedan tappa sista biten då mina ben tog heeeeelt slut, kändes som jag svalt en flaska med mjölksyra.

En flaska mjölksyra

Jag är dock extremt nöjd med tävlingen! Vi cyklade in på 13’51” över 5.8 km och vi fick träna på en hel del saker som känns viktiga att få till i fortsatt tävlande. Bl a starten, kurvor i hög hastighet och finish! Just finishen är jag jättenöjd med då Snabba haft en tendens att sakta av ganska markant när vi närmat oss mål. Nu har jag börjat köra vårt startkommando, “klara, färdiga, kör”, en bit ifrån när jag märker att hon saktar av. Och det hjälper riktigt bra! Självklart finns det video också. Orkar ni och vill ni kan ni kika på den nedan. TIlls nästa gång – peace out!

2 comments on “Dragtävling i Mullsjö

    1. Haha.. Kamerafästet blev lite löst när det fick en smäll… Men, det kunde mycket väl varit en vurpa. Mycket snabb s-kurva med löst grus i..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.