Höstpremiär i Filipstad

Idag höstpremiärtävlade vi i Filipstad. Mycket trevlig tävling! Idag ställde vi upp i löpning endast då vi även ska tävla imorrn och jag vill inte att Snabba ska vara helt färdig imorgon.

Hade ca 1.5h väntetid på start så jag kunde softa rätt bra, heja på de andra o gå ordentligt med S… Uppvärmningen kändes & gick riktigt bra. Bra upplägg. Var klar med den ca 25 min innan start. Tog dock längre tid att få av sig överdragskläderna, Påryd rätt skor etc så när vi drog till start hade vi INTE mycket tid kvar. När jag såg att han före drog iväg så var det nummerlappen kvar, joggar bort o då hör man nedräkningen. Vi startade precis på sekunden. Så – flygande start var ngt nytt.

Rätt tuff bana i Filipstad så jag är lite halvnöjd då tiden inte var på topp. 1 min snabbare hade varit trevligt! nu slutade det på 12’33” på den 2.7 km långa, kuperade banan. Snabba jobbade på bra som vanligt och vi gjorde det vi kunde. Imorgon söndag är det tävling i Hällefors, Riesen-SM. Kommer bli grymt kul!

Något annat som var kul idag var att det var ett flertal med riesen som tävlade och det blev lite som ett lag av alla. I Mora på SM ska vi nog se till att få lite lagkänsla och pepp.

Uppåt – framåt!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.