Addicted to you…

Senaste tiden har det inte uppdaterats så mycket… Sorry för det.. .Har varit lite mycket att styra upp inför de sista dagarna på jobbet (slutade ju den 15/2) och med årsmöte på klubben (mitt sista, mer om det i ett annat inlägg *arg*). Men nu så…

Investerade lite i min egen och framförallt Snabbas dragträning och köpte ett spårkort i Ånnaboda (www.storstenshojden.se). De har en slinga med konstsnö som har varit helt superbra nu under februari! 2.5 k, småkuperad. Börjar bra med flackt och utförslöpa som sen viker lätt uppför för att sedan gå runt och vill man kan man korta av den till 1.5 k eller så kan man fortsätta nerför berget och sedan uppför berget (lite tyngre med två springbackar). Vi brukar ta det kortare varvet och köra fler varv istället men mot slutet av säsongen ska vi nog se till att åka det stora istället 🙂

Det roliga är att det går RIKTIGT bra! Är väldigt nöjd med både min och Snabbas utveckling i spåret. Hon har även fått en ny sele från ZeroDC. Sitter som ett smäck och hon kan verkligen sträcka ut i den vad det verkar.

Vi har kört mån, ons, fre nu i spåret under februari och fortsätter med det till snön tar slut egentligen. Så kul är det och det känns jättekul att själv fått tillbaka det där suget på individuell träning!

Igår blev det filmande för att ha och jämföra med senare och jag tänkte såklart att dela med mig av den 😉 Håll tillgodo!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.