2 dagar vid Falkasjön

2 dagar i rad blev det Ånnaboda och Falkasjön. Snabba fick två bra pass, hon skötte sig bra. Jag med för den delen och då speciellt i lördags 😀

Bjuder på den här filmen, som vanligt 😉 Ursäkta språket 😉

Ja ja, hur som helst så går det framåt! Båda dagarna körde vi sträckan fram och tillbaka på ca 29 min och den är ca 6 km lång. Idag, söndag, var föret riktigt mjukt. Nästan som att det varit tung blötsnö som fallit från himlen. Medans det på lördagen var nypistat och ganska hårt i spåret.

En tråkig grej är att min ena bindning har gått sönder så det glappar lite på den skidan vilket gör det halare och man får tänka sig för när man sätter i skidan. Så en ny bindning i födelsedagspresent kanske 🙂 Pleeeeeease….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.