Upptaget spår efter en tid i träda

Efter en spåruppehållsperiod, träda eller vad man nu vill kalla det, tar vi nu nya grepp kring spåret. Varför inte liksom när det ändå inte är någon snö och tjälen inte drabbat marken än heller! Idag testade jag med nytt gotter som smälter in lite mer i vegetationen. Inte som korvbitarna som lyser lite grann i gräset. Idag fick Snabba två 80 stegs raka spår och ett kortare med vinkel. Det hela gick mycket bra så nu tuffar vi vidare så länge vi har ljuset med oss. Dags att låta henne få längre spår och även slänga in någon vinkel i det längre. Dock ska vinklarna nötas och nötas lite till först så de “sitter”.

Fick det hela på film idag med så alla får kika, begrunda, avundas och tycka 😉 Musiken gör ju sitt till oxå. Eller är det bara för att dölja ljudet av en annan skällande snuser och husses snörvlande 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.