Sälen dag 2

Dag 2 startade och 18 minusgrader visade termometern. Lite småkallt kände vi i stugan men va fasen! Väl på anläggningen fann vi nypistade skidspår så lördagens snöfall hade tagits tillvara på bästa sätt 🙂

Dagen skulle egentligen bara vara en halvdag (fram till lunch) och vi hade kommit överens om att vi kör hund på det passet i hyfsat samlad trupp, en efter en, båda varven (5.2 km). Visste inte riktigt om Snabba skulle fixa det då hon verkade lite trött när vi tog lilla varvet under både fredagen och lördagen. Men, fel hade jag… Hon var jätteduktig, förutom ett par gånger när hon tyckte det var MYCKET roligare att bita i skidorna. I och för sig kan ju det bero på att banan startar i en ganska brant uppför, något som kanske inte höjer hundens motivation 😉 Dessutom en stor husse bakom 😛


Frågan är: Vad hände här? 😉 (foto: A-C Lönn)

Har inte haft möjlighet att ta några bilder med kameran under helgen vilket var lite tråkigt. Anna-Carin och Tomas fick dock ett par bilder på oss när vi skidade så det ska bli kul att se dem. Eller ja, kul och kul… Däremot hade jag min lilla actionkamera med mig med bröstsele. Tänkte det kanske kunde vara lite kul. Självklart blev det en liten film och den bjuder jag på 😀 Jag är ju inte världens bästa skidare eller så, men jag jobbar på det..

Sammanfattat kan jag ju säga att detta varit något av de roligare sakerna jag gjort. Tycker det är så jäkla kul att röra på mig och träna för något, speciellt när man börjar fatta teknikmässigt och så. Sen att orken inte finns där – än – det är en annan, träningsbar, sak!

Innan det var dags att dra hemöver tog vi ytterligare ett varv i det lilla spåret. Jag fick låna kampcockern Neo och AC körde lilla Nicki! De var så snälla och stannade och väntade på Neo och mig. AC flyger ju iväg lätt och ledigt på sina skidor. Så stackars lilla Neo tyckte säkert inte det var det roligaste att dra på den stora gubben i linan 😉 Men runt, det kom vi, och perfekt att träna ytterligare lite teknik och framförallt treans växel.

Sälen, vi ses igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.