Ibland smälter hjärtat

Ibland smälter hjärtat lite mer än annars. Smälter för den lilla riesenflickan. Igår körde vi ett lydnadspass i klubbstugan i Karlskoga. Inte speciellt länge men ca 25-35 min. Synd nog hade jag inte videokameran med mig för så nöjd är jag. Får behålla känslan från det istället 🙂

Vi tränade på positionssäkerheten i fotgående med svängar, halter och raka marscher. Jättefint kändes det, och såg ut 🙂 Hoppas jag även utifrån 😛 Vi nötte ställanden och lägganden, vilka kanske var de sämsta för dagen, men de tar sig. Inkallningar kördes sen och då hela momentet med “IPO-ingång” och allt. Så bra att hon kommer in, sätter sig framför och på mitt kommando svänger runt den lilla viftande och sätter sig 🙂 Avslutade med en platsliggning framför spegeln i 2 minuter. Utan pip, utan gnäll, utan nosande… Kan bli bra det här 😀

Sunshine-in-my-Heart

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.