Raket-December!

Wow!! December har gått fort!! Så fort att jag inte fått en enda uppdatering i bloggen! Rätt kasst faktiskt! Ber om ursäkt för det 😛

För att summera. Startade i rasande fart med mycket på jobbet i adventstider och folk som ska har lampor till stakar och annan belysning. Helgerna har gått till både jobb och fotboll då det, i mitten av december, var konferens i Stockholm i dagarna tre. Roligt & givande men ändå slitsamt. Båda dogsen var med och var hotellhundar!

En hel del både hund- & egenträning har vi hunnit med också. Både skydd, lydnad och, i avsaknad av snö, löpning & canicross. Hur kul som helst!! 🙂 Mellan varven så har det varit lite att ta i i det egna företaget. En kurs i målbildsträning är nu nära färdigställande och en webbshop för primärt draghundsutrustning är snart klar för publicering! Mer om det i ett eget inlägg men förhoppningsvis faller det väl ut 🙂

Som ni förstår har det varit en del. Dock ska jag nu se till att hålla det mer uppdaterat med allt möjligt smått & gott (hur ofta skriver man inte det och inte håller det 😉 ). Men nu är det redo för jul och undrens tid, så kanske, kanske kan julmiraklet slå in 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.