Snabba Skyddspass #12

I söndags gjorde vi ett av få pass på en söndag! Grymt väder var det och äntligen fick man lite bilder också 🙂

Vi fortsatte i kudde på Snabba och glädjande nog gick hon grymt bra och tog verkligen i. Märks att det är skillnad att vara ute! Rofaserna försvinner mer och mer men det beror nog på att vi gasar på henne “lite grann”. Står dock fint och stolt när hon får tillkämpa sig och jag kommer in och håller. Vi jobbar även på att få henne att gå både på höger och vänster sida av figgen i angreppen. Något hon inte riktigt vill, gå vänster alltså 😉

Hur som helst ett fint pass i fint väder och fint sällskap!!

056
Rofas som sagt

100
Tjohoo!! Schvung i karusellen 😉

Fler bilder finner du i Bildgalleriet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.