Skyddshelg i Åkersberga

I helgen 8-10/11 var vi i Åkersberga för en liten träningshelg i skydd tillsammans med Annika och ett helt gäng goa folk. Figurant var rutinerade Per Källberg. De flesta tränade svenskskydd vilket är Pers, numera, förstahandsval. Dock går han inte bet som IPO-figurant heller. Snabba skötte sig riktigt bra under hela helgen. Trodde hon skulle få lite svårt med ny figurant, man, lång osv. Men hon fixade det direkt. Något som kom fram var dock lite ljud, något som hon inte haft förut. Låter ju som det antingen kan vara lite frustrationsljud eller så tycker hon att belastningen är jobbig. Hon är ju inte sååå tüff än 😉

Vi körde uteslutande i skinn under helgen utom sista passet då hon fick bita i kudde. Började lägga in lite lydnad i det hela och det funkade också riktigt bra. Något vi inte gjort här hemma än utan här har vi fokuserat på att bygga henne och våga.ta för sig. Summa summarum var det riktigt riktigt kul och nyttigt.

Tomas & Annika är alltid jättesnälla och ställer upp med husrum åt oss. TACK!! 😀 Ni är bäst!

bild

Blev inte så himla mycket bilder. Är ju lite svårt att ta inomhus 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.