Snabbas Skyddspass #6

Figg: Lisa
Plats: Kristinehamn, inne
Upplägg: Gasa på henne lite mer med närmre retningar och starta träning för anskällning. Samtidigt träning för mig att vara still och uppmärksam!
Bitföremål: Kampskinn
Utvärdering: Börjar tända till ordentligt nu med sele och när hon ser figg. Blir intressant att jobba vidare med. Har tidigare varit lite tveksam till att skälla kontinuerligt när figgen gjort långa retningar. Nu på lite närmre avstånd var det annat ljud i skällan! Förstod inte riktigt när figg gick bakåt och jag slackade linan för att hon skulle gå fram. Fortfarande liiiiite läskigt. Vid bytesvinst hade hon INTE tid med någon ro-fas utan det var bara till att spotta ut och köra igen. Avslutade med några angrepp som hon gjorde bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.