Snabbas Skyddspass #5

Igår, onsdag, var det dags för det femte skyddspasset för både Snabba och mig. Det är roligt och utmanande. Just i skyddsdelen känns det ju inte som att det är jag som gör så mycket utan figuranten, men man är ju ett lag och jag hjälper och stöttar min lilla kicka! Det är otroligt kul att se hur mycket hon växer för varje gång och vågar mer och mer. Hon är ju lite försiktig och det märktes igår när vi var inomhus med speglar och massa nya lukter. Dock skötte hon det bra!

I November ska vi vara med på vår första helg med skydd. Kanske är lite tidigt än för Snabba men som tur är så vet vi ju vem figuranten är och har träffat honom ett par gånger tidigare, plus att vi har känt folk runt omkring i både “Ärtan”-Thomas och Snabbas uppfödare Annika 🙂

Blev en film snutt från gårdagens träning:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.