Mentalbeskrivning för “Första”-kullen

I helgen som gick, den 20/10, var det mentalbeskrivning på schemat för Snabba och hennes syskon. 8 av 9 valpar var det som beskrevs! 🙂 Saknades gjorde bara Pyret som var kvar hemma i Östersund.

Eftersom jag var tävlingsledare på klubbens lydnadstävling på lördagsförmiddagen kunde jag inte vara med på det spårpass en hel del av syskonen körde i Åkersberga 🙁 Lite tråkigt men men… Så är det ibland. Däremot var vi med på kvällen till ett riktigt schysst ställe i Täby Centrum som heter Vapiano. En Italieninfluerad restaurang med riktigt bra pasta & pizza. Testa det om ni får möjlighet.

På söndagsmorgonen var det då dags för MH-dag. Vi var ganska sent i startordningen så jag gick med och tittade på övriga i kullen. I det hela gick det väl ganska bra tyckte jag och Snabbas reaktioner och, viktigare, avreaktioner var som förväntat. Dumpen (overall som skrämmer hunden) gav en mycket stor reaktion som jag kanske vart lite förvånad över men det var jättekul att se att det inte fanns något kvarstående sedan på varken den, “skramlet” eller “spökena”.

Skotten gick även det riktigt bra för att ha varit utsatt för den typen av skott EN gång tidigare! Ingen reaktion varken i lek eller i stillastående 🙂 Lilla räkan <3

Mycket Qul att kullen var riktigt jämn med tydliga saker de “lever” på: nyfikenhet & föremålsintresse! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.