Så blev det så där igen..

Så blev det så där igen… 14 dagar utan en update! Nej, jag har inte dött. Nej, jag har inte gått under jord. Det har bara varit mycket att göra och för lite tid att göra det på 🙂 vilket egentligen är ett angenämt problem eftersom mycket jobb innebär mer inkomst, mer i företaget innebär mer inkomst, mer hundträning innebär mycket roliga tider och egen träning innebär att steget mot vinst är närmre!

Så vad har vi hittat på förutom jobb då? Löpträningen med Nelson går framåt. Det går snabbare på de korta passen och längre på de längre passen 🙂 Snabba har fått några spår också självklart men vi har inte “hunnit” gå vidare med svårigheterna än. Det startar dock den här veckan med längre spår och kanske t o m testa en vinkel 🙂 Fick till ett par spår i fredags på Kristinehamns brukshundklubb, ett ca 20 steg o ett ca 40 steg. Båda gick bra och det är där filmen är ifrån.

Annars har det som sagt varit jobb & möten som gällt. Men det var då, så NU KÖÖÖÖR VI!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.