Progression i spåret

Jaha, så var man där. När ska man börja progressera i spåret? Ska man våga ta bort en karamell eller två då och då? Jag vet inte, får prova. Vi spårar längre och längre rakt fram nu i varje fall. Testade även att lägga en vänstervinkel i lördags vilket hon nog greppade. Gjorde som jag lärt att lägga tätare och tätare in i vinkeln vilket funkade helt ok. Så nu tänkte jag jobba lite vinklar ett tag för att blanda upp det hela så att hon inte tror att det bara är rakt fram. När vi väl spårar rakt fram ska jag testa med att ta bort godisar här och där just för att se vad som händer. Det kan väl inte skada? Eller? Usch vad dålig jag känner mig som måste fråga om andra åsikter och bekräftelser istället för att bara göra… Något att jobba på hos mig med andra ord 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.