Löpning is da shit…

Det är skönt! När man väl kommer ut! Får ta och skärpa till mig nu och bli mer regelbunden… Idag vart det terränglöpning på Lidetorpsmon, ett område ett par mil söder om Karlskoga. Tallhed och såna där djuphål eller grytor. Varvet blev ett varv runt största grytan och sedan ner i den, upp ur den och sedan runt igen… Jobbigt, men ganska skönt. Det blir dock inget vidare tempo om man kollar tiden per km men den känns sekundär när man kör något man inte “brukar”.

När man kollar kartan så ser man att det verkligen är “no-mans-land” då t o m GPS’en i telen ballar ur… http://nikeplus.nike.com/plus/activity/running/hasse_b/detail/42492715190

Hundarna var med mig också, självklart! För dagen hade jag två till med mig. Så tre riesenschnauzers och en bordercollie struttade runt ute i skogen samtidigt som jag. Efteråt tänkte jag nog att de skulle vara lite slitna men som ni ser på filmen nedan så hade jag nog fel 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.