Filmen från måndagsspår

Tog ett tag, men nu har jag äntligen tankat över filmen från videokamera till dator. Det är från spåren jag la i måndags till Snabba och så här ser det oftast ut när vi kör. Nelson hörs i bakgrunden och är si så där nöjd med att sitta i bilen istället 😉 Filmerna är oredigerade, tyckte inte det behövdes. Kommer även ett klipp rakt framifrån, kanske ikväll men det måste jag klippa ner först annars blir det typ 3 min dötid och det vill ingen titta på.

Första klippet är ett rakt näringsspår som vi brukar köra och ska göra ett tag till, typ länge till. Det andra är ett likadant fast med torrare underlag och övergång till grus och sedan till gräs igen. Tyckte hon fixade det ganska bra. Det går liiiite fort men hon är ändå noggrann i arbetet. Ja, korvbitarna syns ganska bra på filmen men tyckte inte de syntes lika bra i “terrängen”. Hoppas det i alla fall så att det inte blir synspårning, för det vore inge bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.