Tidig morgon

06:22 tyckte min kropp att vi skulle vakna… Helt ok tycker jag, gillar ju att vakna tidigt om det är så att jag lagt mig hyfsat i tid kvällen innan. Började snöa när jag släppte ut den lilla på kvällskissen igår och – det snöar fortfarande. Jag både gillar det och inte gillar det – men mest gillar jag det. Fast så kanske man inte får skriva eller säga högt. Det tråkiga med det är att det inte går så bra att köra hårda spår i nysnö, men å andra sidan så kan man göra något annat istället.

Vad har jag då gjort denna arla morgonstund medans hundarna snarkar vid fotändan. Jo, jag tog tag i det och avslutade bokföringen för 2012 i T’Max. Ett T’Max som 2013 kommer att gå in i en ny fas, en fas med en anställd och reguljära kurser för er som vill ha coaching i hundträning – och detta till förmånligt pris! Så nu börjar tåget rulla på rätt spår och jag hoppas verkligen att det fortsätter rulla i den riktningen. Vore jättekul! Naturligtvis kommer det inte bara vara hundträning som gäller i firman framöver utan det kommer vara fler grenar inom – ska vi kalla det kompetensutveckling med kvalitet. Det där lilla extra som behövs för att ta ett kliv över tröskeln. Det här ju något som jag försöker göra varje dag – motivera folk i min omgivning (och mig själv såklart) till att bli bättre. Så häng med (ping Robert Aschberg 😉 )

Self_Motivational_Quotes_Wallpaper-18.jpg_20120819_display

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.