Valpträff nummer ett av många

En kul helg med valpträff! Sju av nio valpar var på plats, endast Fie som bor i Danmark och Marwin i Gävle saknades. Med på träff och träning var även Nina som hjälpte de små liven till världen. 7 månader har ju gått nu sedan de såg dagens ljus och man kan se på dem att de är av samma skrot och korn tycker jag. Alla är fulla i bus och mycket framåt verkar det som. Det hela inleddes med fullt lek och bus på DTBK där de fick hålla på bäst de ville på intilliggande golfbanan. Kanske lite för mycket skulle det visa sig då de var rätt så slitna under träningspassen efteråt

017
Snabba & Merlin

028
Halva gänget och Snabba med en mössa

045

Efter lunch var det dags att bege sig till träningshallen. Grym träningsyta, perfekt till det vi skulle pyssla med. Blev lite lydnad för Snabba och sedan visade Terje lite övningar att jobba med om man var sugen på skydd eller IPO. Det var kul att se Snabba som var lite tveksam till att börja med men sedan bjöd hon in själv och gick tillbaka till figgen och liksom bjöd in honom till kamp. KUL!

130223_17h
Snabba och targetblocket (foto: Annika Holmgren)

130223_25h
Bitfia (foto: Annika Holmgren)

Efter ett mycket trevligt samkväm på lördagskvällen med lite “mörk” öl så tog vi lite siesta på söndagsmorgonen och vid 11 snåret var det dags för lite hårda spår. Begav oss till en skolparkering för att få till ett par spår var till hundarna. Alla verkade fixa det bra för att vara “förstagångshundar”. Det var väl bara Trix som hade gjort det någorlunda reguljärt tidigare. Snabba fick två kortare raktsträckor på uppkörd tillplattad snö. Skötte sig bra tycker jag och  det skapade blodad tand så nu kör vi 😉

130224_2h
Viktigt att flexa samtidigt som man visa sin smidighet (foto: Annika Holmgren)

130224_4h
Snabba spårar ostkrok-style=bra drag 😉 (foto: Annika Holmgren)

Efter spåren hade Tomas förberett med lunchkôrv, såååå gott i solljuset på verandan (soldäcket)! Tack så mycket allihop för en inspirerande träff! Extra tack till Terje som ställde upp och figgade för alla hundar och svettades lite pärlor 🙂 Och så klart stort tack till Annika och Tomas som levererar i Åkersbergas solljus!

vp130223_1Hela gänget (foto: Annika Holmgren)

Glöm inte bort att klicka på bildgalleriet i menyn till höger! Där finns det lite fler bilder 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.