Snabba har anlänt

20120925-075005.jpg

Nu är hon här, Qulingens Första Snabba! Snabb som vinden och söt som få 🙂 Hämtade henne i söndags hos Annika & Thomas i Åkersberga. Thomas-kraken hade åkt på magsjuka så det blev ett “heeeeej-dåååå” 🙂 Efter lite snack, valpgullande och pappersskrivning var det så dags att åka hem. Tog en stund innan hon slappnade av i bilen och det brast ut en skönsång, men sen var det tyst tills motorvägen var slut och man saktade in 😛 Ja ja… Det blir bra 🙂

Under söndagskvällen hände inte speciellt mycket utan jag försökte vänja Nelson med tanken att den lilla apparaten skulle stanna. Han köpte det inte precis men det blir bättre med tiden… Igår åkte vid till Heléne för lite katträning och för att få se världen (Karlskoga) 😉 H har två små kattungar och de var ju lite roliga, men fattar inte riktigt lekinviter 😉

N gick sig ett pass lydnad igår på klubben och han verkade vara på g och det hela vart riktigt bra 🙂 Snabba fick även hon komma ut lite och lukta på gräset och hälsa på folket 🙂

20120925-074556.jpg

20121009-072200.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.