Shit vad fort det går..

Rubriken säger allt! Premiär förra fredagen i nya butiken tillika nya jobbet, och redan efter en vecka har vi uppnått månadens budget! Tack för det Karlskoga!

Detta har medfört att jag inte alls hunnit med så mycket hundträning eller egen träning jag velat. Men jag antar att man får ha såna veckor också 🙂 Dock har veckan innehållit flera trevliga möten.

Haft möte med Petcare som jag nu är återförsäljare för, i mitt eget företag alltså.. Jag kommer för övrigt att dela företaget under två varumärken eller avdelningar om man vill: “2 skägg” & “Tanke & Smak”. Under det ena kommer allt hundrelaterat hamna och under det andra kommer prestationsrelatetat (am fotboll, mental träning, etc) och smakworkshops (kaffe, te, etc) ligga.. Tävlingsmöte inför elitspårtävlingen med 46 anmälda tog hela onsdagskvällen. Till sist ett DU-möte (domarutskottet i am fotboll) på torsdagskvällen..

Under veckan blir det till att färdigställa den enkät som ska skickas ut till föreningar angående distriktens vara eller icke vara inom am fotboll.. Man kanske skulle börja fakturera tiden man lägger ner för positiva tongångar är sällan man får när man sitter i ett förbund 😉

20120909-094107.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.