Huvuddomare idag

Sista omgången innan slutspel i Superserien och idag är jag huvuddomare. För första gången i år, och till råga på allt – i Karlstad 🙂 Ska bli kul! Det roligaste är väl att det är en match som gäller lite grann. Vinnaren får nämligen hemmaplansfördel i semifinal nästa vecka. Något som ALLA vill ha!

Årets Superserie har varit sjukt jämn, med heta och jämna matcher rakt över. Endast ett fåtal “blow-outs” har det blivit. kort kan man väl säga att det har varit väldigt kul att döma i år. Fast det har varit tufft också är klart. Tuffare matcher ger tuffare och svårare dömning, och med tanke på att vi har gått från ett femdomarsystem till ett sjudomarsystem så ändrar det ganska mycket hur vi rör oss och vad vi ska titta på. Det har varit det svåraste, för många. Nåväl, nu knyter vi ihop säcken idag kl 1600 på Tingvalla IP i Karlstad och siktar mot semifinal nästa helg istället!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.