Fysträning

Fick en ny bok igår. En bok jag funderat på ett tag… Tänkte jag skulle försöka applicera vissa bitar på Nelson. Visserligen är han ju “äldre” men jag tror nog att om man “mjukstartar” lite så kan det bli ganska bra och hans fortsatta liv kan bli riktigt trevligt..

20120704-160340.jpg

Det låter ju ganska drastiskt när jag skriver det men ni vet nog vad jag menar, och det låter ju ungefär som vi legat på stofflighet mest hela tiden 🙂 Han har ju dock varit ganska aktiv periodvis med sökträning, uppletande, löpturer etc – men ren fysträning som i styrka och konditionsträning har vi inte gjort så mycket av, bara det jag nämnde förut..

Så om någon har tips, idéer eller annat får ni gärna kommentera eller maila eller så 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.