Fys-fredag

Jag har länge velat testa att få Nelson att dra vikt som styrketräning. Och ja, han är snart 8, men jag ser inget hinder i att han skulle få köra med det. Sen blir han ju inget muskelmonster kanske på grund av åldern, men han kanske orkar mer, längre 🙂 Sagt & gjort så testade vi igår. Har inga kedjor så det fick bli mina gamla hantelvikter. Eller ja. Ett par av dem 🙂 Startar med 10% belastning, så 4 kg totalt…

20120721-113904.jpg

Han var lite skeptisk till en början med att dra något skrammligt bakom sig i spåret. Sen gick det bättre 🙂 800m blev det, sen märkte jag att det blev jobbigare för honom. Kanske inte låter så mycket men med tanke på värmen vi hade tycker jag att det var ok.. In i bilen efter lite nedvarvning, sen var det dags för mig… Gick ner till spåret och tog ett varv, som faktiskt kändes väldigt lätt. Hade visserligen inget mördartempo, men pers på varvet och jag har ju mest pysslat med löpintervaller tidigare i år.. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.