Bourbon Paasa

Längesen jag testar något nytt, men nu hade min “supplier” en påse Bourbon Paasa från Johan & Nyström till övers.. Dags att prova..

Tänkte att jag tar den som filterbrygg sååå jag laddade kvarnen med 28gr kaffe, ställde in den på två snäpp högre än medium och tryckte på knappen… Kanske gjorde jag ett misstag här, att inte ta det finare men vi provar tänkte jag. 28gr bönor, låt det blomma med 60gr kokande vatten i filtret och häll sedan på vatten tills vågen säger 415gr.. Nördigt va?!? Absolut, men jäkligt gott 🙂

Hur var det då? Något oljig yta men ett jättesnällt kaffe med en syrlig ton som kommer direkt man tar en mun. Jättegott på morgonen och jag skulle även kunna tänka mig detta som en mellan-måltiderna-dryck för att rensa smaklökarna! Ni vet vart ni hörde det först… 🙂

20120407-092707.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.