Elitdomarskola 2012

Så var vi klara, klara med Elitdomarskolan 2012. 30 mer eller mindre friska dök upp av ca 50 inbjudna. Kändes som en bra uppslutning, och med tanke på att vi behöver 21 domare varje helg denna säsong och det kommer alltid finnas ett bortfall så vill det till att de flesta klarar av kraven vi sätter på elitdomarna!

En del spännande föreläsningar bjöds det på. Eller ja, spännande och spännande, mer nyttiga vill jag säga. Regelförklaringar över nya regler samt mycket mekanikpass vilket var särskilt viktigt då vi dels uppdaterat vår domarmekanik för första ggn på ca 10 år och dels för att vi går från 5 domare till 7 domare i Superserien i år! Detta i en satsning att skapa de bästa förutsättningarna som möjligt för våra spelare och ledare att lyckas och utvecklas inför hemma-VM 2015!

Vi var ju även tvungna att dra till favoritrestaurangen alla kategorier – Texas Longhorn… Ett härligt gäng på 11 blev vi inkl en MYCKET trött bagare 🙂

Tänkte lägga upp materialet från skolan här oxå men det kommer om ett par dagar..

2 månader till säsong…

20120217-122315.jpg

20120217-122335.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.