Stockholms Hundmässa

Igår, lördag, följde jag med Lena L som resesällskap till Stockholms Hundmässa där hon skulle tävla i den internationella lydnadstävlingen. Sagt och gjort, 0400 var det avfärd. Resan gick bra med torrt och fint väglag och vi var uppe tidigare än planerat så 0620 var vi där! Köbildningen var redan ett faktum där utställningshundar och lydnadshundar redan var på g. Vi väntade ett tag och anslöt till 100 meterskön vid fem i sju.

Hyffsad väntan tills tävlingen skulle dra igång vid 0900 men med bra sällskap och både gamla och nya bekantskaper går allt mycket bättre. Ladda kameran, provfota och provfilma 🙂 Tragiskt nog är det ju som vanligt inomhus helt omöjligt att få några bra bilder på ekipage i fart utan endast i mer stillstående läge. Så så värst många bra bilder blev det inte. Däremot fick jag film på de tre bekanta jag hade där. Mycket kul.

Ganska låga poäng rakt igenom tävlingen men många fina prestationer genomsyrade tävlingen. Grattis alla till fina program eller delar av program! En hård norsk domare hade hand om ring 1 där plats, ff, ruta, ink och apportering avgjordes. Kul också att se nya Z-momentet live på tävling, det kommer verkligen bli ett lyft för eliten när det blir officiellt även i Sverige 1/1 2012.

Som vanligt blir man ju riktigt inspirerad av att åka iväg och kolla. Alltid lika roligt. Nu är det “bara” att få ur den där tummen från ens egen bak och komma igång på allvar!! Menar, han är ju sju!! 😉

Lägger upp lite bilder inom kort i galleriet. Länken finns då i det här inlägget. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.