Premiär för tävlingsledar-Hans

Under söndagen var det premiär. Premiär för mig som tävlingsledare i lydnad. Jag har gått en utbildning under hösten för att Karlskoga Bhk ska få en till certifierad tävlingsledare i lydnad. Varit riktigt roligt med otroligt trygga och bra instruktörer i Lillemor & Kjell Edström tillsammans med Christine Hübinette. Samtliga riktigt aktiva inom lydnad och gjort mycket för lydnadsutveckligen i Svea!

Mina klasser för dagen var lydnadsklass 2 och 3 med totalt 17 starter. Lite lagom. Känslan var riktigt bra, självklart gjorde man ett par misstag men dessa är nu ur världen och kommer inte upprepas igen. Skönt också att ha både Lillemor och Kjell där som tävlingsledare i Elitklass resp domare för dagen. Kändes riktigt tryggt.

Nu är det bara att köra vidare och försöka komma ut på tävlingarna, både som tävlande och som tävlingsledare. Fred ut… 🙂

20111212-083113.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.