Närmre o närmre

Osså var vi där igen – på brukshundklubben… Mycket av den varan just nu, fast å andra sidan är det rätt kul o ännu roligare när man ser att träning ger något som kan liknas vid färdiga moment… Kanske inga 10or men man kan ju alltid hoppas att vi charmar alla domare o åskådare istället o får bonuspoäng för det 🙂

Det kryper ju närmre, tävlingstarten. Jag har väl bestämt mer eller mindre att köra för allt vad tygen håller. Vi saknar ju en del moment varav en är rätt tung poängmässigt – platsliggningen! Den står ju för 50 poäng om jag inte minns fel, 50 poäng som är ganska lättförtjänta om man har tränat på det.. *suck*

Idag har vi i vart fall kommit till ett litet genombrott i hopp-sittet. Provade en ny metod och nu blir det hårdkörning om det ska gå vägen… Tid för det har vi ju eftersom en annan har SEMESTER!! 🙂

Fred ut för nu!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.