Week in review

Den här veckan har vi varit hyffsat aktiva… Eller ja, det började ju rätt bra för att sedan torsdag och fredag bli lite slöare då jag verkligen behövde städa lite här hemma. Inte Nelson emot verkar det som då han ligger här bredvid mig i soffan o snarkar och drömmer! Säkert om att jaga räven vi såg igår i spåret 🙂

I måndags spårade vi på Lidetorpsmon. Ett spår med några vinklar och vägövergångar i ganska öppen terräng och med ganska kort liggtid. Vilket visade sig när vi startade i rasande takt. Jag hade fullt schåå att hålla emot o styra in honom på rätt köl! Men slutet gott allting gott. Är väldigt nöjd med hur han arbetade som blev mer koncentrerat med tiden.

Tisdagen vigdes åt lydnad, med ordentlig störning visade det sig då en grupp körde framåtsändande lite längre bort. Har har ju stuckit tidigare så lite nervös blir man ju, men det gick skitbra (m a o riktigt bra för mitt eget självförtroende 😉 ). Linförighet, läggande och apportering stod på schemat och jag är helnöjd med samtliga tre… Vi skyndar långsamt men det är dax att skruva upp tempot lite 🙂

Onsdagen hade sök på schemat tillsammans med Robert, Linda och ett gäng från Örebrohållet. Riktigt trevligt och Nelson fick köra hittaövningar i tävlingsrutan som Karlskoga använder. En riktigt bra ruta med bra terräng och ok svårigheter. Han orkade utmärkt, minimalt med ljud (dock något skall 🙁 ), och detta hela den vallade rutan. Roligt var oxå att vi hade GPS-halsband på hundarna, vilket var spännande att se när de sprang ut och helt plötsligt var 40-50-80 meter ifrån oss… Säkert ett bra hjälpmedel, men jag vette tusan jag… Roligt i a f! Efter söket var det bad på schemat, detta vid underbara Vismen en sån där riktigt skön sommarkväll!! Mys!!

Något som vart positivt hela veckan är att den hälta som har varit ett stående tecken inte infunnit sig utan lyst med frånvaro! 😀

Lämnar er med några bilder från veckan!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.