Midsommar

Midsommar – dagen som är lång… Eller ja – inte lång på sättet som dagen före julafton är men lång i den bemärkelse att det är ljust i stort sett hela dygnet. Vilket är RIKTIGT härligt!! Älskar det!!

Jag och K och hundarna stack o tränade lite vid lunch tillsammans med L (mystiskt med initialer va 😉 ). Lydnad stod på programmet och både Nelson och husse har hemläxa att göra, fy fan vad vi suger!! Efter det drog vi iväg till Segerstad och vandringlederna där som leder ut till Hamnholmarna och Arnön.. Helt otroligt vackert och nu kände vi vilken miss det var att inte den planerade picknickkorgen var med 🙁

Massa fina bilder blev det när mästerfotografen var igång. Dessa kommer finnas i mitt fotoalbum när jag fört över dem till datorn (stay tuned).. Under tiden får ni hålla tillgodo med ett par bilder som jag tog med telefonen och Hipstamatic.

20110626-004332.jpg

20110626-004352.jpg

När vi väl kom hem var det en mycket god middag gjord med det ny- & hembakade filbjölksbrödet o en riktigt god laxröra till (shit va gott 🙂 ).

Later dudes…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.