Aktivitet på Kristi flygare…

En liten update kanske…

Under kristihimmelfärdshelgen åkte jag & Nelson tillsammans med K och hundarna ner till Åseda-Lenhovda i Småland för att K skulle vara med på ett skyddsläger där. Mycket trevligt visade det sig vara och en massa goda skratt, fint väder, god mat och annat tar vi med oss från den helgen. Fast det är klart, fint väder för mig brukar innebära en bränna – så även denna gång då jag lyckades med konststycket att bränna mina fötter 😀 Snyggt med ett par röda fötter matchande flipflopsen jag hade på mig under dagen 😀

Instruktör på lägret var Glenn Andersson var instruktör och K har hund från hans kennel (Mallekraft), en riktigt trevlig man med både en stor portion humor och historier från sitt yrke (hundförare inom polisen) samt stor kunskap om hundars mentalitet och hundträning. Jag gilla han! Skön snubbe som man skulle kunna säga om man var 10 år yngre 😛

Många bilder blev det oxå. Självklart av skiftande kvalitet men ändå. De bästa har jag lagt upp under mitt fotoalbum som du hittar till höger på sidan eller via http://fotoalbum.hasse.be

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.