Träning 2.0

Efter en längre bloggtorka har jag nu tagit tag i det igen (hur svårt ska det behöva va egentligen 🙂 ). April svischar förbi och helt plötsligt är det 1:a maj och folk är ute o protesterar. Förmodligen mot att de får sänkt skatt o mer i plånboken, men nog om det 🙂

Jag har börjat träna min hund mer ordentligt igen. O jag har hittat en nytändning i det, vilket känns ganska bra. De senaste två veckorna har vi hunnit med flera sökpass, spår, uppletande & lydnadspass än vi gjort på säkert ett år. Så nu jäklar SKA vi tävla. Jag vet att jag sagt det förut (typ många gånger) men jag har inte känt att vi varit redo o än så länge är vi inte det heller (vi har ju ex inget framförgående). Det sugigaste med oss är att vi inte har någon plats, alltså för platsliggning… Får testa det lite grann i början på något träningspass o se om det funkar, men har vi ingen plats måste vi ju fetköra på de andra momenten för att flyttas upp. Gaaah!!

Söket har funkat skitbra och Nelson söker som han aldrig gjort något annat. Nu ligger fokus istället på uthållighet och stiglydnad, vilket kanske blir mer för mig att bestämma vart jag ska skicka nästa gång o sedan bara gå o göra det o inte stanna upp så förbannat :). Dock behöver jag jobba på min egen frustrationsnivå när saker o ting inte går som JAG vill. Hitta nya vägar o klura lite…

Jaja, det får bli allt för nu… Bloggar från telefonen just nu o har nog inte alltför många träningsbilder i den men kanske några andra 🙂

20110501-073737.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.