Klagomuren

Måste bara få klaga lite på kunder som inte verkar VILL förstå vad man säger. Hände senast idag att en kund kom in och klagade på att hans stekpanna släpper beläggningen i botten och att det nu fastnar, den är “skitdålig och bara ett halvår gammal”! Till råga på allt vill man åberopa någon form av garanti.

När man då frågar om det är så att de använt annat än trä o plast i stekpannan eller stekt den för hårt (på för hög temperatur) så “neeej, det har vi inte”… Men en ny, det ska de ha…

Nu ska jag försöka förklara hur detta kan komma sig att pannan blir så här på så kort tid:
1. Du har haft för hög temperatur under alldeles för lång tid. Du KAN inte använda den som en gjutjärnspanna, går INTE!
2. Du har använt för vassa metallredskap som repat pannan och därför har fettsyror och annat lyckats luckra upp beläggningen.
3. Du har inte diskat den på någon vecka med matrester i.

Dessa tre punkter LOVAR jag är de enda som skapar detta problem och de täcks inte av några garantier… Jag själv har en alldaglig panna från Tefals Jamie Oliver serie, har haft den i snart 5 år och den har använts nästan varje dag… Den har fortfarande sin beläggning kvar o funkar fortfarande skitbra!

Så sluta nu o klaga på detta och börja använda köksredskapen som de ska. När du kör bil bil, varvar du då så högt så regulatorn slår på vid varje växel? Eller maxar du i bänkpress ouppvärmd… Testa o se hur länge det håller 🙂

Tack för mig, hej!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.