Yum yum AA

Dax igen… Resultatet blev så mycket bättre än jag trodde det skulle bli så jag måste dela med mig 🙂

Fick ett infall o göra chokladrutor igår, inte så kladdiga utan lite sega med en krispig yta. För att sätta lite fart på dem beslöt jag mig för att tillsätta lite mumsigt Kenya AA-kaffe direkt från kvarnen och JA – det gjorde susen i musen så att säga 🙂

Varsågoda:
2 ägg o 3 dl socker vispas ihop – gärna med en Kitchen Aid Artisan 😉
Sedan blandar ni ihop 1.5 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker, 4 msk kakao och 1.5 krm nymalet espressokaffe 🙂
Blanda ner 100 gr smält smör i äggen o tillsätt sedan kakao-mjöl-blandningen.
Ställ in i ugn på 150 gr i ca 35 min. Ta ut, skär upp o servera 🙂

DONE!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.