Nu är det gjort

Tisdagen den 15/3 2011 markerar slutet på Nelsons kulor 🙂 De rök all världens väg 🙂 De senaste veckorna har han verkligen varit helt uppåt väggarna och jag funderar fortfarande på: “var han så här för ett år sedan”? Svaret är nog – JA! Men nu ska det bli skönt med en mindre stressad hund (hoppas jag), det funkade ju med kemkastreringen förra året och han blev mycket lugnare av sig, utan att tappa glöden för träning och stoj.

Många tycker säkert: “Men varför gjorde du det? Det är ju ingen quickfix!” Till er vill jag nog bara säga – att jag ångrar bara att jag inte gjorde det tidigare!! Nu 2011 så kommer vi ha mindre konflikter när jag tröttnar på hans beteende i träningen med hoppande, gnällande och andra tramserier. Mer kvalitativa träningspass som förhoppningsvis leder till en lyckad tävlingsdebut och ett roligt år 🙂

Han såg dock lite moloken ut när jag kom o hämtade honom på eftermiddagen hos veterinären i Kristinehamn. Fast då kom jag o tänka på att tänk er själva: Du åker till jobbet i godan ro, kommer fram till ett ställe du aldrig varit på, får en spruta, blir trött o sen vaknar du upp med en lust att slicka dig själv på pungen men det går inte för du har en plasttratt runt halsen! 🙂 Vilken panik 😀

Men allt som allt har det gått bra, det läker bra och nu ser jag bara fram emot resten av året, våren och sommaren. Eller vad säger ni – NU KÖR VI!!!

Peace and love 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.