Kom igen!!

Ok, jag köper att man kanske har mycket att göra på en restaurang och jag kan tolerera vissa väntetider, för det är ju trots allt trevligt… Men när man är ett sällskap som kommer dit, det är ETT annat par där och man tänker att man är där i GOD tid när man samlas två timmar innan den show man ska på… Sen får man ÄNDÅ vänta en timme på att maten ska komma till bordet – KOM IGEN!!! Snacka om att skapa bad will, och nej – jag kommer inte rekommendera någon att gå till restaurangen Viet Dragon i Karlskoga, för det tar för lång tid!!!

Däremot var det riktigt kul att titta i menyn som by the way hade ungefär 110 rätter (undrar vad Ramsey skulle sagt om det)! Var tvungen att ta ett par bilder bara för att föreviga då jag inte kommer gå dit igen… Kika på bilderna och fråga er själva: Varför vill man ha en sån här meny? Och varför använde jag inte rättstavningsfunktionen i Microsoft Word?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.