Gratis är gott!!!

Tänkte slå ett slag för en tjänst jag varit med i ett tag – Gratisbio.se!! Ja jag vet, ni har fått tusentals såna här länkar. Om det inte är Gratisbio så är det Gratisgodis, Gratiskalsonger eller  något annat med gratis i. Men jag måste nog säga att Gratisbio.se har det bästa upplägget!! Superbra erbjudanden, ett bra poängsystem och framförallt – bra premier!! Bara som ett exempel så var jag i behov av ett kontantkort… Och istället för att gå iväg till butiken loggade jag på på sajten, kollade igenom efter en lämplig leverantör (Halebop) och beställde… Som tack för hjälpen fick jag 1/10 biobiljett… Alltså 40 poäng (kan ha varit 30 oxå)….

Så klicka på bilden och regga er för Gratisbio.se… NU!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.