T’Max börjar

Nu börjar det äntligen ta lite fart. Företaget T’Max börjar ta form. Jag fick äntligen tummen ur förra veckan och skickade in både skatteanmälan och namnskydd till Bolagsverket. Fick beskedet igår från Skatteverket att skatteanmälan gick igenom så nu väntar jag bara på att Bolagsverket ska få tummen ur 🙂

Vad ska T’Max göra då undrar ni? Jo, företaget ska arrangera kurser och föreläsningar som riktar sig till alla de som har passerat motionsnivån och vill ta sig vidare ut på tävlingsbanan. Eller om man idag tävlar så ska jag hjälpa till att man presterar Till Max (därav namnet T’Max).

Till min hjälp har jag ett ganska stort nätverk av föreläsare och kurshållare inom alla möjliga områden. Sen är det bara att hoppas… På att man lyckas fånga målgruppen vill säga 😉

Hursomhelst ska det bli skitkul att äntligen få satsa på något eget. Med så mycket tid jag vill etc.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.