Tar omtag..

Det heter ju så.. Eller hur? Så jag tänkte att jag startar med lite status för min odling. I år har det åkt ner både ett plommonträd, en granatäpplebuske och ett par sparrisplantor.. Ska bli riktigt häftigt att se vad det blir, speciellt av sparrisen som kom fint tills det var en hund som såg en fluga o nafsade. Suck…

I lådplanteringarna har de “vanliga” grönsakerna både åkt ner, och kommit upp fint. Blandsallad, romansallad, morötter och rädisor… Rädisorna är upptagna. Dock kan jag inte rekommendera att man tar upp dem o lägger i solen i ett par dagar, ser så tråkiga ut sen 🙁 Men goda är de för det..

Några chilli och tomatplantor fick jag oxå. Av mamma. Kommit jättebra och har bra med frukt. Ser fram emot de där söta, härliga tomaterna. Skulle egentligen vilja anlägga en kryddplantering. Har dock inte tiden i år känns det som, får bli 2017-års projekt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.