Skyddslogg revival?!

Längesen jag var så glad och nöjd efter ett skyddspass. Igår var det träning i ett ridhus i Karlstad.

Vi har ju tragglat lite med att Snabba ska fatta bevakningar-konceptet. Hon har liksom inte tyckt att det varit så jäkla fränt att sitta nära figgen och skälla utan backar ut efter några skall och följer inte efter. För er som inte har en aning om vad jag skriver om är en bevakning när hunden sitter vid figuranten och skäller (oftast) och på det sättet dominera figuranten.

Det verkar i alla fall som om träningen på mig själv har gett lite resultat. Det började lite tveksamt men sen var det som att hon fattade. Hon sprang ut på olika avstånd, bromsade, gled och dammade i figgen och satte sig och skällde. Korta stunder för att inte få något bakslag. När hon sedan fick sätta sig i bilen, fundera på det och komma in igen och köra så såg det likadant ut.

Det tände en gnista igen. Fasen vad kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.