Men vad blir det!?

Läste en artikel nu om surprise surprise – SD som lagt fram en motion om att regga ursprungsnationalitet av invandrare, i första hand kriminella. Jag kan fortfarande inte förstå hur 13% av oss kunde rösta på dessa fascister som står väääääldigt långt åt höger. Ja, jag vet att vi lever i en demokrati och att “man får rösta hur man vill” men ärligt?! Jag skulle gärna vilja höra er 13% argumentera för detta utspel.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur SD ställer sig till åsiktsregistrering? Rent krasst borde de vara för det. Vad säger ni andra 13% om åsiktsregistrering?

Jag önskar nu att ALLA läser http://www.aftonbladet.se/kultur/article20012410.ab och tänker över hur vi ska ha det.

Jag ska inte här gå in i de senaste dagarnas debatt om hur SD bör etiketteras. Men vill de inte kallas fascister, borde de undvika lagförslag som oundvikligen för tanken till 30-talets judestjärnor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.